Bemutatkozó       Előadók       Program       Galéria       Előadások      Információ

2007. november 20.
Hilton Budapest WestEnd

Kedves Látogató!

Cégünk tavaly októberben rendezte meg az első E-Money Symposiumot a Magyar Telekom Székházban. Közel 100 vendég tisztelte meg jelenlétével az eseményt, amit rendkívül sikeresnek értékelünk. Az idei programban megpróbáltunk mélyebbre ásni az e-money fogalomköreiben, az állami elektronikus és a mobil fizetési lehetőségek, valamint az elektronikus számlafizetés módjai köré csoportosítottuk témáinkat. Az előadásokon kívül számos izgalmasnak ígérkező vita és kerekasztal beszélgetés várja a symposiumra látogatókat.

Szeretettel köszöntjük a Budapest Bankot, mint a rendezvény főtámogatóját. A T-Mobile és a Pannon GSM ismét kiemelt támogatásával biztosította eseményünket, hozzájuk csatlakozott a Vodafone Magyarország. Valamint új támogatóként üdvözölhetjük az EME Zrt-t .

Külön büszkék vagyunk arra, hogy a három mobilszolgáltató most először lép fel Magyarországon együtt egy rendezvényen, amit előadásaikkal, köztük a felsővezetés (Beck György, Vodafone; Drozdy Győző, Pannon GSM és Winkler János, T-Mobile) közös beszélgetésével és egyenrangú támogatásukkal is kifejeznek.

Emellett számtalan médiatámogató segíti a promóciós kampányunkat, az Instantweb jóvoltából pedig létrejöhetett ez a honlap, amit most olvashatnak.

Őszintén remélem, hogy Ön, aki várhatóan ellátogat a Hilton Budapest Westend helyszínén megrendezendő konferenciánkra, színvonalas és kellemes napot fog eltölteni a második E-Money Symposiumon .

Üdvözlettel - Molnár Rita - Konferenciaigazgató

A konferencia előadói között

dr. Beck György
Vezérigazgató,
Vodafone Magyarország
dr. Drozdy Győző
Vezérigazgató- helyettes,
Pannon GSM Távközlési Zrt.
Winkler János
Vezérigazgató- helyettes,
Magyar Telekom Nyrt.
Hann Endre
Ügyvezető igazgató, Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet
Mark Arnold
Elnök-vezérigazgató, Budapest Bank (GE Money Bank)
Székely Gábor
Vezérigazgató, Szerencsejáték Zrt.